Blåbær Cupcakes med Maple Buttercream & Bacondryss
Skrevet av: Fett & Forstand
Serveringer: 12 stk
- 30 g Pofiber
- 60 g smør
- 60 g kremost naturell
- 3 egg (m/l)
- 50 g Sukrin Gold
- 10 dråper vaniljeessens eller ½ ts vaniljeekstrakt
- 1 ts bakepulver
- 50 g blåbær (frosne eller ferske)
- 150 g romtemperert smør
- 100 g Sukrin Gold (knuses til melis i blender).
- 50 g Sukrinsirup Maple
- Forvarm ovnen til 180°C.
- Smelt smør i mikrobølgeovn.
- Ha kremost i det smelta smøret og sett inn i mikroen i ca 30 sekunder.
- Pisk sammen til det minner om cottage cheese.
- Pisk inn eggene til du får en glatt røre.
- Ha i resterende ingredienser og bland godt.
- Fordel røren i 12 muffinsformer.
- Dryss blåbær på toppen og trykk de litt ned i røren.
- Stekes på nest nederste rille i 20 minutter.
- La avkjøle godt.
- Pisk smør og Sukrin Gold luftig.
- Ha i Sukrinsirup Maple og pisk til alt er godt blandet.
- Ha over i en sprøytepose og fordel på kakene.
- Stek bacon supersprøtt og la avkjøle på litt kjøkkenpapir.
- Knus til smuler og dryss over kakene.
Kcal: 293 - Fett: 28,5 - Karbohydrater: 2,4 - Protein: 4,5
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/sott/blabaer-cupcakes-med-maple-buttercream-bacondryss/
3.5.3251