Lavkarbo Chimichanga!
  
    Skrevet av: Fett & Forstand
 Serveringer: 6 stk
      - 6 stk lavkarbo tortillalefser (se hovedinnlegg for link)
- 400 g kjøttdeig
- 100 g paprika (gjerne blanding av grønn, gul og rød)
- 50 g løk
- 1 fedd hvitløk
- ½ ts spisskummin
- ½ ts paprikapulver
- ¼ ts koriander
- ½ ts chiliflak (kan sløyfes)
- 2 ss Tomatillo verde (se hovedinnlegg) eller en annen type chilisalsa.
- 2 ss seterrømme
- 1 ss limejuice
- 150 g ost
     - Finhakk grønnsaker.
- Stek kjøttdeigen halvveis og ha deretter i krydder, løk, paprika og hvitløk.
- Vend inn rømme og limejuice og avkjøl.
- Ha i raspet ost og fordel blandingen på tortillalefsene.
- Brett sammen (se bilde under for tips) bruk trepinner som hjelp for å holde de sammen.
- Stekes gylden på alle sider i frityr, airfryer eller i stekepanne med rikelig med olje, andefett eller svinefett.
- Server gjerne med rømme, salsa/pico de gallo og guacamole.
     Kcal: 143 - Fett: 10,4 - Karbohydrater: 1,4 - Protein: 10,1 
    Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/middagsretter/lavkarbo-chimichanga/
 3.5.3251