Pico De Gallo (rå tomatsalsa)
  
    Skrevet av: Fett & Forstand
 Serveringer: 6 porsjoner
      - 8 stk tomater
  - 4 ss ferskpresset limejuice
  - 100 g løk
  - 2 stk fersk jalapeño
  - 4 ss finhakket fersk koriander
  - 1 ts salt
  - pepper etter smak
  
      - Finhakk løk og jalapeño.
  - Bland sammen salt, limejuice, jalapeño og finhakket løk - la stå og marinere i 15 minutter.
  - Fjern kjernen/frøene i tomatene. Skjær tomatene i passe biter og finhakk koriander.
  - Vend tomatene inn i resten.
  
      Kcal: 20 - Fett: 0,2 - Karbohydrater: 3,1 - Protein: 0,7 
    Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/tilbehor/pico-de-gallo-ra-tomatsalsa/
 3.5.3251