Hjemmelaget Lavkarbo Bringebærsyltetøy!
 
 
Skrevet av:
Ingredienser
  • 1000 g bringebær (frosne eller ferske)
  • 100 g Tagatesse (litt avhengig av hvor søte brigebærene er i utgangspunktet)
  • 1 ts sitronsyre
  • 6 g sukkerfri gelepulver med bringebærsmak* (se hovedtekst for tips)
  • 4 g gelatinpulver*
  • ½ ts xanthangum (kan sløyfes - se hovedinnlegg for tips)
Fremgangsmåte
  1. Ha bringebær, sitronsyre og Tagatesse i en kjele og gi et oppkok.
  2. La putre i ca 10 minutter.
  3. Rør inn xanthangum og gele/gelatin.
  4. La småputre i ca 5 minutter.
  5. Avkjøles. Oppbevares best i en tett, sterilisert glassbeholder.
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/sott/hjemmelaget-lavkarbo-bringebaersyltetoy/