Hjemmelaget Lavkarbo Bringebærsyltetøy!
Skrevet av: Fett & Forstand
- 1000 g bringebær (frosne eller ferske)
- 100 g Tagatesse (litt avhengig av hvor søte brigebærene er i utgangspunktet)
- 1 ts sitronsyre
- 6 g sukkerfri gelepulver med bringebærsmak* (se hovedtekst for tips)
- 4 g gelatinpulver*
- ½ ts xanthangum (kan sløyfes - se hovedinnlegg for tips)
- Ha bringebær, sitronsyre og Tagatesse i en kjele og gi et oppkok.
- La putre i ca 10 minutter.
- Rør inn xanthangum og gele/gelatin.
- La småputre i ca 5 minutter.
- Avkjøles. Oppbevares best i en tett, sterilisert glassbeholder.
Kcal: 45 - Fett: 0,4 - Karbohydrater: 3,4 - Protein: 1
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/sott/hjemmelaget-lavkarbo-bringebaersyltetoy/
3.5.3251