Jordbær jafs! (keto sjokolade med creamy jordbærfyll)
 
 
TIPS: Hvis barene ramler lett fra hverandre kan du gjerne ha de i fryseren i 1 time før du dypper de i sjokolade.
Skrevet av:
Serveringer: ca 12 barer
Ingredienser:
  • 125 g kokosmasse
  • 1,5 dl kremfløte
  • 1 pakke (14 g) Eldorado sukkerfri gelè med jordbærsmak
  • 15-20 g Tagatesse (valgfritt - kan sløyfes eller byttes ut med annen søtning)
  • ca 200 g sukkerfri sjokolade til dypping
Fremgangsmåte:
  1. Bland gelèpulver og kokosmasse i en bolle.
  2. Tilsett fløte og bland godt.
  3. Smak eventuelt til med søtning.
  4. Fordel blandingen og trykk den godt sammen i individuelle former eller i en passe stor bakepapirkledd langpanne eller lignende.
  5. Avkjøl i kjøleskap i minst to timer før du kutter de opp i passe store biter og dypper i sjokolade smeltet over vannbad. Avkjøl.
  6. Oppbevares kjølig.
Merknad
!VALGFRITT: Tilsett 50 g smeltet nøytral kokosolje for en nydelig fettbombe!
Næringsinnhold pr 100 gram:
Kcal: 433 - Fett: 39,8 - Karbohydrater: 5,4 - Protein: 4,5
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/sott/godteri/jordbaer-jafs-sjokoladebar-med-creamy-jordbaerfyll-keto/