Verdens beste lavkarbo kakemenn
 
 
Skrevet av:
Recipe type: Julebakst
Ingredienser
  • 50 g Sesammel
  • 50 g Fettredusert mandelmel
  • 120 g Mandelmel
  • 80 g sukrin 1
  • 25 g fiberhusk
  • 75 g smeltet smør
  • 1 ts Bakepulver
  • 1 ts hornsalt
  • 1 dl fløte
  • 3 dråper vanilje essens
  • 2 egg
Fremgangsmåte
  1. Bland alt det tørre.
  2. Smelt smøret i en kasserolle på middels varme.
  3. Ta kasserollen og hell fløten i kasserollen i en tynn stråle og pisk fløten inn.
  4. Tilsett vanilje essensen.
  5. Ha fløteblandingen i tynn stråle i de tørre ingrediensene.
  6. Pisk inn eggene.
  7. Øk deretter hastigheten så det får eltet seg godt inn.
  8. Skal du ha de tykke så Forvarm ovnen til 180 grader og steketiden er 16 minutter
  9. Vil du ha de tynne så forvarm ovnen til 160 grader og la de steke i 12 minutter.
  10. Følg gjerne godt med de kan fort bli brune. ser du at de blir brune helt ytterst i kantene så kan det tyde på at de er ferdige.
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/verdens-beste-lavkarbo-kakemenn/