Verdens beste lavkarbo kakemenn
Skrevet av: Fett & Forstand
: Julebakst
- 50 g Sesammel
- 50 g Fettredusert mandelmel
- 120 g Mandelmel
- 80 g sukrin 1
- 25 g fiberhusk
- 75 g smeltet smør
- 1 ts Bakepulver
- 1 ts hornsalt
- 1 dl fløte
- 3 dråper vanilje essens
- 2 egg
- Bland alt det tørre.
- Smelt smøret i en kasserolle på middels varme.
- Ta kasserollen og hell fløten i kasserollen i en tynn stråle og pisk fløten inn.
- Tilsett vanilje essensen.
- Ha fløteblandingen i tynn stråle i de tørre ingrediensene.
- Pisk inn eggene.
- Øk deretter hastigheten så det får eltet seg godt inn.
- Skal du ha de tykke så Forvarm ovnen til 180 grader og steketiden er 16 minutter
- Vil du ha de tynne så forvarm ovnen til 160 grader og la de steke i 12 minutter.
- Følg gjerne godt med de kan fort bli brune. ser du at de blir brune helt ytterst i kantene så kan det tyde på at de er ferdige.
Kcal: 356 - Fett: 29,7 - Karbohydrater: 3,3 - Protein: 14,5
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/verdens-beste-lavkarbo-kakemenn/
3.5.3251