Lavkarbo karbonader!
Skrevet av: Fett & Forstand
Serveringer: 8 stk
- 400 g kjøttdeig av storfe
- 400 g kjøttdeig av svin eller kylling
- 2 egg
- 2 dl fløte
- 1½ ts salt
- 1 ts pepper
- 1 ts løkpulver
- ½ ts muskatnøtt
- Forvarm ovnen til 220°C.
- Bland sammen kjøttdeigene og salt i ca 3 minutter.
- Pisk egg, fløte og krydder lett sammen.
- Spe i kjøttdeigblandingen i en tynn stråle.
- Form 8 karbonader på ca 130 g hver på to separate stekebrett kledd med bakepapir.
- Stek hvert brett separat i ovnen i 20 minutter.
Kcal: 196 - Fett: 14,4 - Karbohydrater: 0,9 - Protein: 15,6
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/middagsretter/lavkarbo-karbonader/
3.5.3251