Lavkarbo Tykklefser med smørkrem!
Skrevet av: Fett & Forstand
- 150 g mandelmel
- 150 g fettredusert mandelmel
- 50 g fettredusert sesammel
- 75 g romtemperert smør
- 60 g Sukrinmelis
- ½ dl Fibersirup Clear
- ½ dl fløte
- 2 dl rømme
- 2 egg
- 1 ts kardemomme
- 2 ts Fiberhusk
- 1 ts natron
- 1 ts hjortesalt
- 1 ts bakepulver
- 50 g romtemperert smør
- 50 g Sukrinmelis
- 1 - 2 ts kanel
- Forvarm ovnen til 180°C.
- Pisk sammen de våte ingrediensene.
- Bland inn de tørre ingrediensene.
- Kjevle ut på oljet bakepapir.
- Ha over på et stekebrett og stek midt i ovnen i i 20 minutter.
- La avkjøle på stekebrettet.
- Pisk alle ingrediensene sammen til du får en luftig krem.
- Når tykklefsen er helt avkjølt fordeler du krem på den ene halvdelen.
- Ha den andre halvdelen over og kutt tykklefsen i passe biter.
Kcal: 361 - Fett: 29,8 - Karbohydrater: 4 - Protein: 14,9
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/sott/lavkarbo-tykklefser-med-smorkrem/
3.5.3251