Lavkarbo Bounty ala Fett & Forstand
 
 
Vi har brukt en blanding av sukkerfri melkesjokolade og 90% mørk sjokolade i denne oppskriften. 50/50 - Vår favoritt kombinasjon!
Skrevet av:
Ingredienser
  • 200 g kokosmasse (+ litt til eventuell pynt)
  • 40 g (ca 4 ss) Tagatesse
  • 1 ss Fibersirup Clear
  • 5 ss vann
  • ½ dl fløte
  • 50 g Extra virgin/virgin kokosolje
  • ca 200 g sukkerfri sjokolade
Fremgangsmåte
  1. Ha vann, Tagatesse og Fibersirup Clear i en liten kjele.
  2. Varm opp på middels+ varme til vannet fordamper og massen når en temperatur på 115°C.
  3. Ha i kokosolje og fløte og gi et oppkok. Rør til massen er glatt og jevn.
  4. Ha blandingen i kokosmassen og bland godt.
  5. Fordel i silikonformer eller trykk ut på en bakepapirkledd form.
  6. Avkjøl i kjøleskap i minst 2 timer.
  7. Varm sjokolade i vannbad og dypp bitene i sjokoladen.
  8. Avkjøl i kjøleskap.
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/sott/godteri/lavkarbo-bounty-a-la-fett-forstand/