Sukkerfri pistasjknekk (nøtteknekk)
Skrevet av: Fett & Forstand
- 3 ss vann
- 3 ss Tagatesse
- 20 g pistajsnøtter (eller andre nøtter)
- Flaksalt (kan sløyfes)
- Hakk nøttene i passe biter.
- Gjør klart et bakebrett eller lignende med bakepapir.
- Ha vann og Tagatesse i en kjele.
- Varm opp på medium varme til vannet fordamper.
- Kok uten å røre til Tagatesse karamelliseres til ønsket grad - dypere farge = mer bitter knekk.
- Rør inn nøttene og ha umiddelbart over på bakepapir.
- La avkjøle og knekk opp til ønskede biter.
Kcal: 213 - Fett: 13 - Karbohydrater: 4 - Protein: 5,6
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/sott/sukkerfri-pistasjknekk-notteknekk/
3.5.3251