4 porsjoner lavkarbopasta (se link lenger opp i innlegget)
600 - 700 g kjøtt*
2 - 3 fedd hvitløk
2 - 3 sjalottløk
1 gulrot
2 medium chili
0,5 purreløk
1 pakke (ca 180 g) bønnespirer
1 ts sambal oelek
4 ss ketchap manis
1 ts ingefærpulver
1 ts koriander
1 ts karri
0,5 ts paprikapulver
0,5 ts løkpulver
Fremgangsmåte:
Stek kjøtt og skjær i terninger.
Hakk grønnsaker i ønskede biter.
Lynstek alle grønnsakene.
Ha i kjøtt, krydder og ketchap manis og vend til slutt inn i pastaen.
Bland godt.
Merknad
*Jeg brukte sommerkoteletter. Hvis du bruker annet kjøtt anbefaler jeg å bytte ut 150 g av kjøttet med bacon. Strimlet kjøtt av nakkekoteletter eller kylling er også kjempegodt i denne retten.
Denne retten smaker kjempegodt med sataysaus! Oppskrift på sataysaus og hjemmelaga sukkerfri Ketchap manis finner du under kategorien "Middag -> Internasjonalt -> Asiatisk -> Nasi Gorgeng)
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/middagsretter/lavkarbo-bami-goreng/