Rullepizza
 
 
Skrevet av:
Ingredienser:
Tomatsaus
  • 1 boks hakkede tomater
  • 1 hvitløk
  • 2 ts tomatpurrè
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ss provance krydder
  • 1 ts chiliflak
  • litt fersk basilikum
  • 1 ts sukrin gold eller annen søtning - for å runde av smaken
  • Salt og pepper etter smak


Bunn
  • 3 egg
  • 50 g mandelmel (ikke fettredusert)
  • 2 ss fettredusert mandelmel
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts fiberhusk
  • en klype salt
  • 2 ts oregano
  • 100 g revet ost (skal på når bunnen er forstekt)
Fremgangsmåte:
Tomatsaus
  1. Kjør alt i blender og kok ned til passe tykkelse (smak deg fram).

Bunn
  1. Forvarm ovn til 220°C.
  2. Pisk egg til eggedosis.
  3. Vend inn resterende ingredienser og fordel på et bakepapirkledd stekebrett.
  4. Stekes midt i ovnen i 5 minutter.
  5. Ta ut av ovnen og ha på halvparten av osten.
  6. Ha på tomatsaus og ønsket topping (løk, kjøttdeig, pepperoni osv).
  7. Avslutt med resten av osten..
  8. Rull sammen og stek videre på 200°C i 15-20 minutter.
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/middagsretter/rullepizza/