Rullepizza
Skrevet av: Fett & Forstand
- 1 boks hakkede tomater
- 1 hvitløk
- 2 ts tomatpurrè
- 2 ss olivenolje
- 1 ss provance krydder
- 1 ts chiliflak
- litt fersk basilikum
- 1 ts sukrin gold eller annen søtning - for å runde av smaken
- Salt og pepper etter smak
- 3 egg
- 50 g mandelmel (ikke fettredusert)
- 2 ss fettredusert mandelmel
- 1 ts bakepulver
- 1 ts fiberhusk
- en klype salt
- 2 ts oregano
- 100 g revet ost (skal på når bunnen er forstekt)
- Kjør alt i blender og kok ned til passe tykkelse (smak deg fram).
- Forvarm ovn til 220°C.
- Pisk egg til eggedosis.
- Vend inn resterende ingredienser og fordel på et bakepapirkledd stekebrett.
- Stekes midt i ovnen i 5 minutter.
- Ta ut av ovnen og ha på halvparten av osten.
- Ha på tomatsaus og ønsket topping (løk, kjøttdeig, pepperoni osv).
- Avslutt med resten av osten..
- Rull sammen og stek videre på 200°C i 15-20 minutter.
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/middagsretter/rullepizza/
3.5.3251