Champinjongfylt Kyllingfilet
Skrevet av: Fett & Forstand
Serveringer: 4 porsjoner
- 4 kyllingfileter.
- 150g champinjong.
- 0,8 dl fløte.
- 60 g kremost (jeg brukte Kremgo Afrikansk paprika).
- litt persille eller andre urter.
- 2 ss olivenolje.
- 0,5 ts salt.
- dryss med karri.
- 1 ts tørket persille.
- 1 ts tørket basilikum.
- 1 ts sukkerfri ketchap manis (evt litt fibersirup gold men kan sløyfes).
- Skjær champinjongene i passe biter og fres i panna til de er gylden.
- Tilsett fløte og kremost og la småputre til sausen tykner.
- Legg en kyllingfilet mellom to lag plastfolie.
- Bank flat med kjøtthammer eller lignende.
- Gni kyllingbitene med marinade.
- Ha i fyll og rull sammen etter beste evne.
- Bruk gjerne 100000 kanapepinner som hjelp til å holde det sammen.
- Surr to baconstrimler rundt og legg i en ildfast form
- Stekes på 200ºC midt i ovnene i 25 minutter.
- Ha litt under grill på slutten om baconet ikke har blitt sprøtt.
- La hvile i ca 10 minutter før du skjærer i dem så de får satt seg.
Server gjerne med blomkålris og valgfri grønnsaker :)
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/middagsretter/champinjongfylt-kyllingfilet/
3.5.3251