Supermyke Chocolate Chip Cookies (90 sekunder)
Skrevet av: Fett & Forstand
Serveringer: 12 stk
- 25 g smør
- 25 g kremost
- 1 egg
- 50 g mandelmel (vanlig)
- 20 g fettredusert mandelmel (alternativt kokosmel)
- 30 g Sukrin Gold
- ½ ts vaniljeekstrakt eller 5 dråper vaniljeessens
- 1 ts bakepulver
- en liten klype salt
- 30 g sukkerfri- eller minimum 85% sjokolade
- Smelt smør i mikro - det tar ca 30 sekunder.
- Ha i kremost og sett i mikro i 10 sekunder.
- Pisk sammen. Det vil se litt ut som cottage cheese men det jevner seg ut når du pisker inn egget.
- Pisk inn egg og vaniljeekstrakt til røren er jevn.
- Tilsett de tørre ingrediensene og bland godt.
- Hakk sjokoladen i passe biter og vend inn i røra.
- Klipp til et bakepapir så det passer på plata i mikrobølgeovnen.
- Ha på 4 passe klatter med røre og bre de ut til kjeksstørrelse (tenk bixit). VIKTIG: Ikke færre enn 4 i mikroen samtidig, ellers kan du svi de!
- Sett bakepapiret på glassplata og stek på 800W i 90 sekunder. Følg godt med!
- Gjenta til du er fri for røre.
- Avkjøles godt på rist.
Kcal: 346 - Fett: 29,3 - Karbohydrater: 4,1 - Protein: 13,2
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/sott/supermyke-chocolate-chip-cookies-90-sekunder/
3.5.3251