90 sekunders sjokoladekake!
Skrevet av: Fett & Forstand
- 1 ss smør
- 1 egg
- 2 ts kakao
- 2 ss Sukrin Gold
- 2 dråper vaniljeessens (kan sløyfes)
- 3 ss mandelmel (vanlig, ikke fettredusert)
- 0,5 ts bakepulver
- en liten klype salt
- 40 g romtemperert smør
- 2 ts kakao
- 3 ss Sukrinmelis
- noen dråper romessens (kan sløyfes)
- ¼ ts instant kaffepulver (kan sløyfes)
- Smelt smør i en passe kopp eller skål som tåler mikrobølgeovn.
- Pisk inn egget.
- Ha i resterende ingredienser og bland godt.
- Kjør i mikroen på full effekt i 90 sekunder.
- Pisk sammen til det blir luftig.
- Fordel på kaka når den er avkjølt.
Kcal: 364 - Fett: 34,6 - Karbohydrater: 2,4 - Protein: 8,8
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/sott/90-sekunders-sjokoladekake/
3.5.3251