Lavkarbo pita!
  
    Skrevet av: Fett & Forstand
 Serveringer: 4 stk
      - 2 egg
  - 100 g cottage cheese
  - 30 g (ca 4ss) sesammel (fettredusert fra Funksjonell mat - finnes på helsekost. Kan byttes ut med fettredusert mandelmel)
  - 20 g (ca 6 ss) Pofiber
  - 1 ss Fiberhusk
  - 2 ss eplecidereddik
  - 2 ts bakepulver
  - 1 ts natron
  - 200 g revet mozzarella eller annen type fast ost
  - 1 ts salt
  - 1 ts Sukrin Gold (kan byttes ut med annen søtning eller sløyfes)
  - eventuelle urter om ønskelig
  
      - Forvarm ovenen til 180ºC varmluft (det er bare plass til 2 stk på ett bakebrett så du må steke de på 2 brett)
  - Knus egg, eplecidereddik og cottage cheese i blender til du får en glatt røre.
  - Pisk inn sesammel, pofiber, salt, Sukrinmelis, bakepulver, natron, urter og Fiberhusk.
  - Smelt osten i mikroen.
  - Bland den smelta osten godt sammen med resten av deigen. La gjerne kjøkkenmaskin jobbe noen minutter.
  - Del deigen i 4 og kjevle ut mellom to bakeark.
  - Stekes i ca 10-15 minutter, eller til de er gylden og har blåst seg opp.
  
      Kcal: 217 - Fett: 13,3 - Karbohydrater: 3 - Protein: 19,9 
    Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/bakst/pitabrod-lavkarbo/
 3.5.3251