Lavkarbo Irsk Sodabrød
Skrevet av: Fett og Forstand
- 3 egg.
- 45 g knuste chiafrø.
- 30 g romtemperert smør.
- 15 ml eplecidereddik.
- 125 g mandelmel (ikke fettredusert).
- 1 ts bakepulver.
- 1 ts salt.
- 2 ss Sukrin Gold.
- Forvarm en jernpanne i ovn på 180°C i minst 10 minutter.
- Bland egg, chiafrø, smør og eddik sammen med en håndvisp eller kjøkkenmaskin.
- Bland godt og la hvile i 10 minutter.
- Vend eggblandingen i de resterende ingrediensene og bland godt.
- Smelt litt smør i den nå varme jernpanna og ha i deigen.
- Skjær et kryss i deigen og stek på 180°C i 30-35 minutter.
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/bakst/lavkarbo-irsk-sodabrod/
3.5.3251