Lavkarbo Irsk Sodabrød
 
 
Skrevet av:
Ingredienser

Lavkarbo Irsk Sodabrød
  • 3 egg.
  • 45 g knuste chiafrø.
  • 30 g romtemperert smør.
  • 15 ml eplecidereddik.
  • 125 g mandelmel (ikke fettredusert).
  • 1 ts bakepulver.
  • 1 ts salt.
  • 2 ss Sukrin Gold.
Fremgangsmåte
  1. Forvarm en jernpanne i ovn på 180°C i minst 10 minutter.
  2. Bland egg, chiafrø, smør og eddik sammen med en håndvisp eller kjøkkenmaskin.
  3. Bland godt og la hvile i 10 minutter.
  4. Vend eggblandingen i de resterende ingrediensene og bland godt.
  5. Smelt litt smør i den nå varme jernpanna og ha i deigen.
  6. Skjær et kryss i deigen og stek på 180°C i 30-35 minutter.
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/bakst/lavkarbo-irsk-sodabrod/