Lavkarbo gyros i pita med tzatziki
 
 
Skrevet av:
Serveringer: 4 porsjoner
Ingredienser
  • 600 - 700 g valgfritt kjøtt (vi brukte nakkekoteletter som vi skjærte i passe biter)
  • 0,5 dl olivenolje
  • 1 ss Fibersirup Gold (kan sløyfes)
  • 2 ss sitronsaft
  • 1 ss oregano
  • 1 ss timian
  • 1 ss rosmarin
  • 2 fedd hvitløk
  • 0,5 rødløk - finkuttet
  • salt og pepper etter smak
Fremgangsmåte
  1. Skjær kjøttet i passe biter.
  2. Bland sammen alle våte ingrediensene og ha i resterende.
  3. Vent inn kjøttet så alt er godt blandet.
  4. La hvile i kjøleskapet i minimum 2 timer.
  5. Stek på relativt høy varme til alt er gjennomstekt.
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/middagsretter/lavkarbo-gyros-i-pita/