Forvarm ovnen til 220°C grillprogram (eller 180°C over og undervarme om du ikke bruker mikro til å lage brødene.)
Knus sammen ost, eplecidereddik, rømme og egg i en foodprosessor eller lignende.
Ha i sesammel, mandelmel, bakepulver, fiberhusk og søtning og bland godt. Husk å skrape bollen så alt blir jevnt blandet.
Del deigen i to eller tre og ha den ene delen over på et bakepapir som du klipper til for å passe glassplata i mikrobølgeovnen.
Ha litt olje på hendene og klem/form brødet.
Sett i mikrobølgeovnen på full galopp i 90 sekunder. (Hvis du ikke benytter deg av mikrobølgeovn steker du dem på midterste rille i ca 10 minutter - skru deretter opp temperaturen til 220°C grillfunksjon). Gjenta prosessen med resten av deigen.
Smelt hvitløkssmør i mikrobølgeovnen i ca 30 sekunder og pensle på brødene. Dryss over litt koriander eller andre urter om ønskelig.
Ha over på bakepapirkledd stekebrett og stek i 2-5 minutter nest øverst i ovnen. (Følg godt med, de kan fort brenne seg!)