Påskegodis PT.1
 
 
Skrevet av:
Ingredienser

Bringebær & Mascarpone
  • 1 ss sukkerfri bringebærgelepulver
  • 2-4* ss gelatinpulver
  • 1 dl kaldt vann
  • 100 g mascarpone

Jordbær & Fløte
  • 1 ss sukkerfri jordbærgelepulver
  • 2-4* ss gelatinpulver
  • 1 dl kaldt vann
  • 1 dl kremfløte.

Velvety Vanilla
  • 3-5* ss gelatinpulver
  • 4-5 strøkne spiseskjeer Sukrinmelis**
  • ca 20 dråper vaniljeessens - smak deg fram
  • 0,5 dl vann
  • 1,5 dl fløte eller 150g mascarpone
Fremgangsmåte

Bringebær & Mascarpone
  1. La gelatinpulver og sukkerfri gelepulver oppløse i vannet.
  2. Varm mascarpone.
  3. Ha geleblandingen i mascarponen og bland godt.
  4. Hell over i små silikonformer og avkjøl i minst 1 time.

Jordbær & Fløte
  1. La gelatinpulver og sukkerfri gelepulver oppløse i vannet.
  2. Varm fløte til kokepunkt.
  3. Ha geleblandingen over i fløten og bland godt.
  4. Hell over i små silikonformer og avkjøl i minst 1 time.

Velvety Vanilla
  1. La gelatinpulver oppløse i vannet.
  2. Varm fløte/mascarpone, Sukrinmelis og vaniljeessens til kokepunkt.
  3. Ha geleblandingen over i fløten/mascarpone og bland godt.
  4. Hell over i små silikonformer og avkjøl i minst 1 time.
Merknad
TIPS 1 : Des mer gelatinpulver du bruker des mer "vingummiaktig" blir de. Med 2 ss vil de bli mer kremete inni. Sukrinmelis kan byttes ut mot annen søtning, men vær obs på at søthetsgrad varierer i de ulike produktene

TIPS 2 : Du kan bytte gelatinpulver med gelatinplater.2 gelatinplater tilsvarer 1 ss gelatinpulver. Jeg fikk best resultat med gelatinpulver:) Godteriene bør oppbevares kjølig.
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/sott-godt/paskegodis-pt-1/