La gelatinpulver og sukkerfri gelepulver oppløse i vannet.
Varm mascarpone.
Ha geleblandingen i mascarponen og bland godt.
Hell over i små silikonformer og avkjøl i minst 1 time.
Jordbær & Fløte
La gelatinpulver og sukkerfri gelepulver oppløse i vannet.
Varm fløte til kokepunkt.
Ha geleblandingen over i fløten og bland godt.
Hell over i små silikonformer og avkjøl i minst 1 time.
Velvety Vanilla
La gelatinpulver oppløse i vannet.
Varm fløte/mascarpone, Sukrinmelis og vaniljeessens til kokepunkt.
Ha geleblandingen over i fløten/mascarpone og bland godt.
Hell over i små silikonformer og avkjøl i minst 1 time.
Merknad
TIPS 1 : Des mer gelatinpulver du bruker des mer "vingummiaktig" blir de. Med 2 ss vil de bli mer kremete inni. Sukrinmelis kan byttes ut mot annen søtning, men vær obs på at søthetsgrad varierer i de ulike produktene
TIPS 2 : Du kan bytte gelatinpulver med gelatinplater.2 gelatinplater tilsvarer 1 ss gelatinpulver. Jeg fikk best resultat med gelatinpulver:) Godteriene bør oppbevares kjølig.
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/sott/paskegodis-pt-1/