Kutt alt i passe biter. Selv er jeg er veldig glad i litt store biter. Jeg beholde også skinnet på pølsa for ekstra "knas" (forutsatt at det ikke er syntetisk).
Start med å stek bacon. Når baconet har stekt litt tilsetter du champinjong, chili og hvitløk og steker videre til champinjongen har mørnet.
Tilsett deretter pølsebitene og stek til de er gjennomvarme. Husk å rør godt under steking så ingenting brenner seg fast. Ha i løk og paprika og stek til det har mørnet.
Ha så i hakkede tomater og la det koke opp.
Tilsett til slutt fløten og la det småputre i 10-15 minutter.
Lavkarbopasta
Sett ovnen på varmluft 150°c.
Pisk eggene luftig med håndvisp eller kjøkkenmaskin.
Tilsett kremost og Fiberhusk og pisk til du får en jevn og fin røre.
La hvile i 10 minutter.
Pisk massen lett opp igjen.
Smør 4 bakeark med olje.
Jeg deler deigen i to for tynnest mulig resultat, og kjevler hver del ut mellom to bakeark så tynt som
mulig. Bakearkene skal være på under steking.
Ha på hvert sitt bakebrett og stek i ovnen i 10 minutter.
Ta ut av ovnen, rull sammen og kutt i ønsket tykkelse.
I dag kom jeg på et triks som fikk denne pastaen til å smake enda bedre, mindre tørt og mer "pastaaktig".
Smelt ca 2 ss smør i en panne og vend inn pastaen.
Ta av platen og la stå til sausen er ferdig. Dryss på litt salt og eventuelt litt Provancekrydder. NAM!