Knus sammen cottage cheese og egg til du får en glatt røre.
Ha i de tørre ingrediensene, gojibær og sitrusskall og bland godt.
Hell laken av mozzarellaen. Press ut så mye vann du greier med hendene.
Smelt i mikrobølgeovn på 30 sekunders intervaller til den tynne væsken som kommer ut bobler. Det tar til sammen ca 1,5 minutt. Mozzarellaen skiller seg men du skal ha i hele greia. Det er viktig at du lar kjøkkenmaskinen jobbe til du har en fast og smidig deig.
Det er nødvendig å skrape kantene på bollen og eventuelt kroken etterhvert.
Hvis deigen likevel blir for løs kan du ha i litt mer fiberhusk.
Del deigen i 8 like store deler.
Fukt hendene litt og lag runde boller.
Stekes på midterste rille i 15 minutter.
La avkjøle litt på bakebrettet.
Varm frityrolje til 190°C.
Friter bollene til gylden.
Avkjøles på kjøkkenpapir.
Strø på Sukrinmelis før servering.
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/bakst/nederlandske-oliebollen/