Smelt smør og ha i gelatinpulver og la stå noen minutter.
Ha de tørre ingrediensene i en bolle.
Pisk sammen egg og smørblandingen og bland det deretter i det tørre.
Vend inn sjokoladebitene.
Form cookies i ønsket størrelse og antall.
Disse må trykkes ned, i motsetning til tradisjonelle cookies som flyter ut av seg selv.
Stekes på midterste rille i 15 minutter.
La gjerne avkjøle noen minutter på bakebrettet før du overfører de til rist og avkjøler minst 20 minutter før servering
Merknad
Vi brukte hjemmekverna mandelmel, deigen ble litt i våteste laget så hadde i tillegg 2 ss fettredusert mandelmel i.
TIPS : Jeg tok halvparten av deigen og lagde cookies med blåbær. Hadde frosne blåbær som jeg trykte ned i etter jeg hadde formet cookien :) kjempegodt:)
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/sott/seige-chocolate-chip-cookies/