Sjokoladepålegg 3 ways
 
 
Skrevet av:
Ingredienser:
Sjokoladepålegg Grunnoppskrift
  • 1 dl kremfløte
  • 1 dl kakaopulver
  • 2 ss sukrinmelis
  • 4 ss kokosmelkpulver
  • 2 ss romtemperert kokosolje

You're Nuts!
  • 1 dl kremfløte
  • 1 dl kakaopulver
  • 2 ss sukrinmelis
  • 4 ss kokosmelkpulver
  • 2 ss romtemperert nøytral kokosolje

Ebony & Ivory
  • 2 dl fløte
  • 4 ss sukrinmelis
  • 1 ss kakaosmør
  • 1 ss kremost naturell
  • 2-3 dråper vaniljeekstrakt/essens
Fremgangsmåte:
Sjokoladepålegg Grunnoppskrift
  1. Varm opp fløten til kokepunktet og ta av platen.
  2. Sikt inn de tørre ingrediensene litt etter litt mens du rører godt.
  3. Sett til avkjøling.
  4. Vend inn kokosoljen i den avkjølte sjokoladen.

You're Nuts!
  1. Varm opp fløten til kokepunktet og ta av platen (viktig at du ikke lar den koke opp).
  2. Sikt inn de tørre ingrediensene litt etter litt mens du rører godt.
  3. Sett til avkjøling.
  4. Vend inn kokosoljen i den avkjølte sjokoladen.
  5. Nå endrer den konsistens og blir smøremyk.

Ebony&Ivory
  1. Pisk kremen til den så vidt begynner å skille seg og avgi myse.
  2. Ha over i sil og press ut så mye som mulig av væsken.
  3. Ha tilbake oppi bakebollen, tilsett smeltet kakaosmør, kremost og vaniljedråper og bland godt.
  4. Visp til slutt inn sukrinmelisen.
  5. Ha i glass sammen med lik del av grunnoppskrift sjokoladepålegg.
  6. Oppbevares kjølig men det kan være en fordel å la den hvile 10-15 i romtemperatur før den skal brukes.
Merknad
"You're Nuts" (Nugatti type) - "Ebony & Ivory" (Milky Way type) - "High On Coco" (Bounty type).
Kokosmelkpulver fås kjøpt på internasjonale matbutikker og online.
TIPS: You're Nuts! har en veldig rik sjokoladesmak.
Liker du den litt mildere kan du justere ned mengden kakao og opp kokosmelkpulver.
Recipe by Fett & Forstand at https://fettogforstand.no/norsk/sott/sjokoladepalegg-3-ways/